Camera beveiliging

Camera beveiliging

Camera’s, uw extra oog.

Camera’s zien wat jij niet altijd kan zien. Ze zorgen ervoor dat je zonder zorgen uw bedrijf en/of uw woning kan verlaten zonder iets uit het oog te verliezen. Of simpelweg zien wat er op de achtergrond gebeurt

Wilt u een oogje in het zeil houden voor uw werknemers, klanten, leveranciers terwijl U er even niet bent? Wilt u weten wie thuis langs is geweest? Wilt u weten als ongewenste personen uw eigendom betreden?

Dan zijn camera’s de oplossing. We gebruiken verschillende topmerken voor zowel professionele als particuliere klanten.

Wat kan een IP-Camera doen voor u?

• een oogje in het zeil houden wanneer u er niet bent.

• u verwittigen als er iets aan de hand is

• u laten terugkijken in de tijd

  • Net die onverwachte gebeurtenis registeren.
  • Heel veel onnodige discussies achteraf vermijden. De camera liegt immers niet.

IP-Camera’s hebben al hun degelijkheid en betrouwbaarheid bewezen. Uiteraard kan een camera systeem U niet beschermen, maar ze zorgt er voor dat U minder beschermd hoeft te worden. De kans op een misdrijf vermindert met 400%!

Werkwijze:

Als camera onderneming zorgen we ervoor dat het camera systeem conform de geldende wetgeving afgeregeld wordt. We begeleiden U van A tot Z in het ganse traject tot en met de registratie van de camera’s bij de overheid zoals wettelijk voorzien is.

De installatie op zich kan op verschillende manieren gebeuren. We kunnen het project volledig uitvoeren, met inbegrip van kabels. Maar het kan ook anders. Door zelf kabels te plaatsen of hiervoor voorbereidingen te treffen kunt U besparen op de uiteindelijke kost. Het configureren en afregelend van de camera’s doen we uiteraard zelf.

We begeleiden de klant niet enkel over de keuze van kabels, maar zeker ook over de plaatsing van de camera’s, lenzen, types etc… . Wat mag u filmen en wat niet zijn vragen die door een geregistreerd camera onderneming perfect kunnen beantwoord worden.

Opgepast:

Het plaatsen van een bewaking camera is met de geldende wetgeving niet meer zo vanzelf sprekend. Zeker in het geval het gaat om private ruimtes met een openbaar karakter of ruimtes die toegankelijk zijn voor personeel is het geen evidentie. Om de opgenomen beelden juridisch bruikbaar te maken moet ELK aspect van de regelgeving in acht genomen worden. Ook daarbij kan een geregistreerde camera onderneming U van dienst zijn.